Bakan Uraloğlu, Suriyeli Mevkidaşı Bedir ile Görüştü

Bakan Uraloğlu, Suriyeli Mevkidaşı Bedir ile Görüştü
Abone ol

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Şam temasları kapsamında Suriye Ulaştırma Bakanı Yarub Süleyman Bedir ile görüştü.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Suriye'nin başkenti Şam'a resmi ziyaret gerçekleştiriyor. Şam temasları kapsamında Şam Uluslararası Havalimanına gelen Bakan Uraloğlu, iki günlük ziyareti kapsamında Suriye Ulaştırma Bakanı Yarub Süleyman Bedir ile bir araya geldi.

Görüşmede bölgenin özellikle ulaşım altyapısının güçlendirilmesi, lojistik iş birliği ve bölgesel bağlantı projeleri değerlendirildi. Bakan Uraloğlu, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İki komşu ülke olarak ortak bir gelecek inşa etmek adına iş birliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz" denildi.

Ankara’nın Ardından İstanbul’da da Sağanak Alarmı Ankara’nın Ardından İstanbul’da da Sağanak Alarmı Güncel Mahkeme Tahliyesine Hükmetti! 5 Ay Sonra Evsiz Kalacak Olan Emine Teyze Gözyaşlarıyla Yardım İstedi Güncel Boşanma Davasından Öyle Bir Karar Çıktı ki... Güncel Bitlis'te Kargo Aracı Takla Attı: 4 Kişi Yaralandı Güncel