‘Ataklı ile Esenyurt alınır’

CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Ataklı, çalışmalarına devam ediyor.

‘Ataklı ile Esenyurt alınır’

CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Ataklı, ilçede her kesimle barışık ve her kesime eşit mesafede duran bir isim olduğuna dikkat çekerek adaylaşması halinde Esenyurt Belediyesi’ni kazanacağını söyledi.

Adaylaşması halinde Esenyurt’taki Rumeli Balkan ve Trakyalı hemşerilerinin siyasi görüş ayırmaksızın kendisini bağrına basmaya hazır olduğunu vurgulayan Ataklı, “Hakan Ataklı ismi Esenyurt’ta CHP’ye oy getirir. HDP’den, Saadet Partisi’nden, İYİ Parti’den, MHP’den ve AK Parti’den de oy getirir Hakan Ataklı. Hakan Ataklı ismi tarafsızdır ve her kesimle barışıktır. Hakan Ataklı ile Esenyurt kazanılır” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN ESENYURT BELEDİYESİ’NİN CHP TARAFINDAN YÖNETİLMESİDİR”

“Aday olmazsanız desteğiniz ve çalışmalarınız sürecek mi? Ne yapacaksınız?” şeklinde sorularla karşılaştığını belirten Ataklı, şöyle konuştu:

Elbette sürecek! Yürekten Cumhuriyet Halk Partiliyim ben. CHP iktidarı için çalışacağım. Aday olmam ya da olmamam çok da önemli değil. Önemli olan; Esenyurt Belediyesinin 1 Nisan itibariyle CHP tarafından yönetilmesidir. Şunu açıkça ifade etmek isterim ki; Esenyurt ilçesine dışarıdan aday getirilmesine de yüreğim razı değildir. Dışarıdan aday getirmek demek şahsım dahil olmak üzere tüm aday adayı arkadaşlarımın hiçe sayılması, yok görülmesi demektir. Aday belirlemesi sadece ve sadece mevcut adaylar üzerinden yapılmalıdır kanaatindeyim. Sonuç ne olursa olsun, kardeşlik, dostluk, arkadaşlık, birlik ve beraberlik yüreklerimizde şen olsun.”

‘Ataklı ile Esenyurt alınır’ - Resim : 1

“2014’TE ÇALINMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMADIM”

“Bilmeyenlere hatırlatma olsun istedim 2014 yerel seçimlerinde iki aday adayı iken 9 ay bilfiil siyasi çalışma üreterek çalınmadık kapı, sıkılmadık el, arşınlanmadık yol, cadde ve sokak bırakmadım. CHP’yi ve Esenyurt’u çok iyi temsil ettiğime inanıyorum. Buna rağmen aday gösterilmedim. İlk süreçte sayın Gürbüz Çapan ikinci süreçte sayın Çetin Çapan aday gösterildi. Ve seçim sürecinde eczanemin bulunduğu binaya bina boyutu düzeyinde seçim afişi astırdım. Sizce Hakan Ataklı desteğini esirger mi? Elbette esirgemez. Ancak şu vardır ki; sonuç önemlidir. Eğer iktidar ile sonuçlanmayacaksa destek nafile, anlam taşımaz.”

“HAKAN ATAKLI CHP’YE OY GETİRİR”

Hedef şu olmalıdır; “Esenyurt Belediyesi CHP belediyesi olacaktır” Bu kaçınılmazdır. Hangi yöreden olursanız olun, kimi destekliyor olursanız olun, gelin Esenyurt’u beraber alalım beraber yönetelim. Hakan Ataklı ismi CHP’ye Esenyurt’ta oy getirir. . HDP’den, Saadet Partisi’nden, İYİ Parti’den, MHP’den ve AK Parti’den de oy getirir Hakan Ataklı. Hakan Ataklı ismi tarafsızdır. Hakan Ataklı herkese eşit mesafededir, Hakan Ataklı ile Esenyurt kazanılır.”

‘Ataklı ile Esenyurt alınır’ - Resim : 2

“ALTIOK PROJESİ İŞSİZLİĞİ ÇÖZECEK”

Esenyurt’ta tek bir birey dahi işsiz kalmayacak. Esenyurt AKP’ den büyük oy farkıyla kurtulacak. Tüm Rumeli Balkan oylarını AKP’ den söküp alacağız; Tüm Karadeniz oylarını AKP’ den söküp alacağız. Tüm Kürt seçmeni oylarını AKP’ den söküp alacağız. AKP’ yi Esenyurt’tan eli boş ve arkasına bakmadan göndereceğiz. Ben değil biz diyenlerdeniz. Altıok Projesi’ni hayata geçireceğiz. Biz Esenyurtluyuz Esenyurt'u biz alacağız. Hakan ataklı olarak söz veriyorum.

“ESENYURT’UN GERÇEK SAHİPLERİ HEPİMİZİZ”

Esenyurt’un gerçek sahipleri Kürttür, Türktür, Azeridir, Çerkezdir, Lazdır her renktir. Esenyurt’ta nefes alan Esenyurt’un sorununu birebir yaşayan Esenyurtludur. Hepsi bir bütündür. Biz bütünüz, bizim gerçeğimiz budur. Esenyurt’ u artık Esenyurtlu yönetecek. Dışarıdan gelip Esenyurt’u yönetmeye kalkanları adreslerine göndereceğiz.

“İYİ PARTİ DE BİZİM HDP DE, AYRIŞTIRANLAR BİZDEN DEĞİLDİR”

Esenyurt Belediye Başkan adayı kim olursa olsun önemli olan Esenyurt Belediyesi’nin alınmasıdır. Biz Esenyurt’u alırız; adaylaşırsam alacağız. Ve Belediyedeki yönetim kadromuz Esenyurt’un kültürel renklerinin bileşkesi olacak. Particilik yapmıyorum, yapmayacağım. İyi Parti de bizimdir Saadet Partisi de, İşçi Partisi de bizimdir HDP de. Gönüllerin her birine dokunacağız. Esenyurt’ta yaşayan herkes gözümüzde eşittir, eşit olacaktır. Çünkü aynı ilçede yaşayan bireyleriz. Ayrıştıranlar bizden değildir. Tüm Esenyurt halkının oyuna talibim.

“HER RENK GÜCÜ ORANINDA TEMSİLİYET ALACAK”

Unutmayınız partiler amaç değil araçtır. Esas olan fikir ve ilkelerdir. Kimin evinde oturduğun değil o evde nasıl yaşadığındır önemli olan. Biz AKP’nin yönetiminde olan Esenyurt’taki evimizde hakkaniyetli, tarafsız bir yaşam sürmüyoruz ve eksiğimiz çok. Adaylaşmam durumunda her siyasi parti gücü ölçüsünde temsiliyet hakkına erişecektir, bu böyle bilinsin.

“ADALET ARADIK ADALET DAĞITACAĞIZ”

5 yıl kaybettik bir 5 yıl daha kaybetmeyeceğiz. Ne pahasına olursa olsun. Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül veren, oyunu yürekten CHP’ye kullanan hastalarımın, dostlarımın, arkadaşlarımın, hemşerilerimin oyları temel dayanağımız, gücümüz olacaktır. Ayrıca adaylaşırsam; HDP’ ye oy veren hastalarımın, dostlarımın arkadaşlarımın tamamının oylarına talip olacağım. AK PARTİ’ye oy veren tüm hastalarımın, dostlarımın, arkadaşlarımın, hemşerilerimin tamamının oylarına talip olacağım. İYİ PARTİ’ye oy veren hastalarımın, dostlarımın, arkadaşlarımın, hemşerilerimin tamamının oylarına talip olacağım. MHP’ye oy veren hastalarımın, dostlarımın arkadaşlarımın, hemşerilerimin tamamının oylarına talip olacağım. SAADET PARTİSİ’ne oy veren hastalarımın, dostlarımın, arkadaşlarımın hemşerilerimin tamamının oylarına talip olacağım. Esenyurt’un tamamının oyuna talip olacağım. Her gönle gireceğiz; herkesin gönlünü alacağız.

“TEK VARLIK ARTIŞIM SİZLERİN SEVGİSİ OLACAK”

Adaylaştığım gün Esenyurt halkına mal varlığı beyanında bulunacağım. Tek varlık artışım sizler ve sizlerin sevgisi olacaktır. Kimse kusura bakmasın bu defa AKP’yi eli boş ve arkasına bakmadan Esenyurt’tan göndereceğiz. Esenyurtu Esenyurtlular ile beraber yöneteceğiz. Florya’dan, Kağıthane’den, diğer ilçelerden gelenlerle değil, onları adreslerine geri göndereceğiz.

“TÜM ESENYURT KARDEŞİMDİR”

Tüm Esenyurt’u kardeş görüyorum; Bireylerinden birini diğerinden üstün ya da ayrıcalıklı görmüyorum. Vatanseverliğimiz de komşuluğumuz da sorgulanamayacak kadar yücedir. Esenyurt’ta yaşayan tek bir bireye dahi laf ettirmem. Kim hangi partiye oy veriyor olursa olsun. Parti gözetmem. Beni bilen bilir; tanıyan tanır. 38 yıllık Esenyurtluyum. Esenyurt’ ta dostluk, kardeşlik ve komşuluk hakim olmalıdır. Ülkemizin her yerinde olmak üzere Esenyurt’ta da artık ittifak da, işbirliği de mübahtır. Geldikleri gibi gidecekler. Tüm İYİ PARTİLİ dostlara selam olsun. Gönlü hangi partide olursa olsun oylarına talip olduğumuz tüm Esenyurtlulara selam olsun. Yüreğimizde biriniz diğerinizden ayrı değilsiniz. Hedefimiz Esenyurt’ u gerçek bir Belediyeciliğe kavuşturmak, Esenyurt halkına gerçek hizmeti sunmaktır. Partiler araçtır esas olan dostluktur, komşuluktur, arkadaşlıktır, yoldaşlıktır; esas olan yürektir yürek.

İŞTE ESENYURT İÇİN YÜREĞİMDEKİLER:

Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim. Esenyurt’um, saygıdeğer halkım, yüreğimi açıyorum size en samimi duygularımla. Hangi partiden olursanız olun bu yüreğe Hayır diyemeyeceğinizi biliyorum. Selam olsun Esenyurttaki korkusuz, yürekli dostlarıma, arkadaşlarıma, yoldaşlarıma, komşularıma, hemşerilerime. Selam olsun beraber yöneteceğiz diyenlere.

Etiketler
Hakan Ataklı Esenyurt