Erdoğan'dan seçmenlere 'sandıkları terk etmeyin' çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte İstanbul'da oyunu kullandı. Erdoğan oy verme işleminin bitmesinin ardından vatandaşlara "sandıkları terk etmeyin" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte İstanbul Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda oyunu kullandı.

Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:

"Yerel yönetimler seçimini icra ediyoruz. Gerçekten arka arkaya bu kadar kısa sürede iki seçim milletimizi yordu. Sizleri de yordu. Çok yoğun bir kampanya geçirdik. Bugün bu seçimleri icra etmek suretiyle yerel seçimlerde hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum. Bu seçimler yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak. Bir yandan milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı bir yanda yerel seçimler bunların yeni yüzyılın başlangıcına vesile olmasını diliyorum. Tüm sandık kurulu mensubu arkadaşlara çok teşekkür ediyorum"

SANDIKLARI TERK ETMEYİN!

Erdoğan, Batı illerinde saat 17:00'da biten oy verme işleminin ardından vatandaşlara "sandıkları terk etmeyin" çağrısında bulundu.

X hesabından paylaşım yapan Erdoğan, şunları söyledi:

"Kıymetli yol ve dava arkadaşlarım… Saat 17.00 itibarıyla tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi. Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti. Son oy sayılana ve sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimden görevli oldukları sandıkların başından ayrılmamasını, milletin iradesine sonuna kadar sahip çıkmasını önemle rica ediyorum…"

Etiketler
Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Yerel Seçim AKP 2024 Yerel Seçimleri