Jandarma komutanının MHP ziyaretine tepki yağdı

Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı'nın MHP teşkilatına yaptığı ziyaret tepki topladı.

Jandarma komutanının MHP ziyaretine tepki yağdı

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı'nın MHP ilçe teşkilatına yaptığı ziyareti duyurdu.

Twitter hesabından ziyaretin fotoğraflarını paylaşan Türkdoğan “İlçe Jandarma Komutanımız Yarbay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Teşkilatımızı ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Alanya İlçe Jandarma Komutanı Mindavanlı'nın ziyaret gerekçesine dair herhangi bir açıklama yapılmazken rütbeli bir askerin siyasi bir partiyi ziyaret etmesi ise tepki topladı.

Öte yandan Engin Burak Mindivanlı‘nın Bingöl’de İl Jandarma TEM Şube Müdürlüğü görevinde iken geçen yıl Alanya İlçe Jandarma Komutanı olarak atandığı öğrenildi.

Tepki toplayan ziyaretin paylaşımı şu şekilde:

Jandarma komutanının MHP ziyaretine tepki yağdı - Resim : 1

Geçtiğimiz aylarda da Bolu İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Ersever ise MHP'nin gençlik yapılanması Ülkü Ocakları'nı ziyaret etmişti. Alay Komutanı Ersever'in ocak ayındaki ziyaret kamuoyunda büyük tartışmaya neden olmuştu. Yapılan açıklamada Albay Ersever, "anlık olarak gelişen ziyarete tamamen insani gerekçeyle icabet ettiğini" söylemişti.

Etiketler
Alanya