Manisa'da Eş Zamanlı Operasyon, 44 Şüpheli Hakkında İşlem Başlatıldı

Abone ol

Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Turgutlu ve Salihli ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. 44 şüpheliye ait 41 adreste yapılan aramalarda, çok sayıda ruhsatsız tabanca, tüfek, uyuşturucu madde ve tarihi eser niteliğinde sikke ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) koordinesinde, Turgutlu ve Salihli İlçe Jandarma Komutanlıkları ile Jandarma Suç Araştırma Timi'nin (JASAT) katılımıyla gerçekleştirilen operasyonlar, "Uyuşturucu madde imalatı", "Silah ticareti" ve "Kaçakçılık" suçlarıyla mücadele kapsamında gerçekleştirildi.

Aramalarda; 10 ruhsatsız tabanca, 11 kurusıkı tabanca, 33 tüfek, 2 şarjör, 298 tabanca fişeği, 222 tüfek kartuşu, 133 kurusıkı tabanca fişeği, 8 bıçak, 160 gram kubar esrar, 3 gram metamfetamin, 6 sentetik ecza hapı, 5 kök kenevir, 2 hassas terazi, 2 esrar öğütme aparatı, 19 uyuşturucu kullanma aparatı, 1 dedektör ve 11 sikke ele geçirildi.

Operasyonların ardından, Turgutlu ve Salihli Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatıyla 44 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Mardin'de İki Aile Arasında Kavga, 1'i Ağır, 2 Yaralı Yurttan Haberler İzmir'de Silahlı Saldırı! O Anlar Kamerada Yurttan Haberler Sağanak Yağış Kaza Getirdi: Sürücü Yara Almadan Kurtuldu Yurttan Haberler Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu! 4 Kişi Tutuklandı Yurttan Haberler