Kılıçdaroğlu'ndan sporseverleri heyecanlandıracak vaat: Maçlar TRT'de şifresiz yayınlanacak

Abone ol

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, sporseverleri heyecanlandıracak bir paylaşımda bulundu. Maçların TRT'de şifresiz yayınlanması için kararname imzalayacağını söyledi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna bir gün kala sporseverleri heyecanlandıracak bir vaatte bulundu. Kılıçdaroğlu, “Seçimi kazandıktan sonra, ilk imzalayacağım kararnamelerden biri, maçların artık şifresiz olarak TRT’de yayınlanmasını sağlamak” diye yazdı.

"İLK İMZALAYACAĞIM KARARNAMELERDEN BİRİ"

Kılıçdaroğlu sosyal medya paylaşımının tamamında şunları söyledi:

Seçimi kazandıktan sonra, ilk imzalayacağım kararnamelerden biri, maçların artık şifresiz olarak TRT’de yayınlanmasını sağlamak. Milletin küçücük zevklerini bile çaldılar. Böylece milleti TRT’yle de barıştıracağım ve TRT gerçekten milletin kanalı olacak.

Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu'na uygulanan SMS yasağına tepki: Söz konusu Kılıçdaroğlu olunca... Seçim Kılıçdaroğlu'na yasak Cumhur İttifakı'na serbest Seçim “Sorumluların yargılanması için yarınki seçim çok önemli” Seçim CHP'li Başarır, Nureddin Nebati'nin tweetine videolu yanıt verdi: 3 saat içinde buluşalım Seçim