Sokak röportajında 'ekonomi' tartışması: Ben devletin içindeyim, hakkınızda işlem başlatırım

Abone ol

Bir sokak röportajında ekonomiden şikayet eden vatandaşlarla tartışan AKP'li bir kadın, "Devletin içindeyim, röportajdan sonra bilgilerinizi alıp hakkınızda işlem başlatacağım" diyerek vatandaşları tehdit etti.

Objektif Medya adlı YouTube kanalının sokak röportajında AKP'nin ekonomi politikasından bunalıp eleştirilerde bulunan vatandaşlarla tartışan kadın, AKP'nin politikalarını savunup vatandaşları tehdit etti.

Hükümet politikalarını eleştiren bir vatandaşı, "Ben devletin içindeyim, mesleğimi söylemek istemiyorum. Röportajdan sonra bilgilerinizi alacağım, dedikleriniz çıkmazsa hakkınızda işlem başlatacağım" şeklinde tehdit eden kadınla vatandaşlar sert bir şekilde tartıştı.

Araya girenlerle de tartışan kadının "Size ne? Avukatı mısınız?" diyerek terslediği görüldü.

Röportajın tamamını buradan izleyebilirsiniz:

Türk lirası değer kaybetti, 1 milyon Bulgar alışveriş için Türkiye'ye geldi: Ne beğenirsek alıyoruz Güncel Kaçılırıp 13 gün rehin tutulan iş insanı: Alparslan Kuytul'un talimatıyla işkence gördüm Güncel Omicron varyantı: 71 Türk vatandaşı Güney Afrika'dan tahliye edildi Güncel Prof.Dr. Mehmet Öz'den deliksiz uyumayı engelleyen 9 faktör ve çözüm önerileri Güncel