Philip Morris fabrikasında işçi kıyımı: 46 işçi işten çıkarıldı

Abone ol

İzmir'deki Philip Morris (Marlboro) fabrikasında faaliyet yürüten Euroserve Hizmetleri A.Ş.’de çok sayıda işçi Kod 46 ile işten çıkarıldı.

İzmir Torbalı'da bulunan Philip Morris (Marlboro) fabrikasında faaliyet yürüten Euroserve Hizmetleri A.Ş.’de net sayı belli olmamakla birlikte onlarca işçi Kod 46 ile işten atıldı.

DİSK/Gıda-İş Sendikasında örgütlü taşeron işçiler, sendikal haklarının tanınması ve atılan işçilerin geri alınması için 3 gündür iş durdurma ve işyerini terk etmeme eylemini sürdüryordu. İşçiler bugün akşam saatlerinde polis tarafından zorla dışarı çıkardı.

Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Seyit Aslan'ın katılımıyla bugün yapılan eylemden sonra ise sayı net olmamakla birlikte onlarca işçiye Kod 46'dan işten çıkarıldıklarına dair mesaj gönderildi.

Avukatı açıkladı: Sedat Peker artık tüm dünyada aranıyor Güncel İnsan kaçakçılığı, rüşvet, görevi kötüye kullanma... Ne ararsan var: Gri pasaport skandalında soruşturma tamamlandı Güncel Emre Olur'un ifadesinde MHP ve gizli tanık ayrıntısı Güncel İBB'den İstanbullulara yağış uyarısı Güncel