LGBT bireyleri hedef gösteren Erdoğan'dan tehlikeli açıklama: 'Tavır almaya davet ediyorum'

Abone ol

Erdoğan, LGBT bireyler hakkında yaptığı açıklama ile vatandaşları hedef gösterdi.

GERÇEK GÜNDEM - AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında kabine toplantısı gerçekleştirildi.

Erdoğan, LGBT bireyleri hedef göstererek "Milletimize rabbimizin yasakladığı her türlü sapkınlığı gösterenlere ve onları destekleyenlere karşı tavır almaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle oldu:

Birileri yine sinsice milli ve manevi değerlerimize saldırıyor. İnsanlık tarihi boyunca hep lanetlenmiş sapkınlıkları normalleştirme peşindeler. İnancımıza aykırı bu tür marjinal akımları destekleyenler bizim gözümüzde aynı sapkınlığın ortaklarıdır.

Milletimize rabbimizin yasakladığı her türlü sapkınlığı gösterenlere ve onları destekleyenlere karşı tavır almaya davet ediyorum.

Erdoğan açıkladı: Kısa Çalışma Ödeneği ve nakdi destek ücreti uzatıldı

gercekgundem.com'un derlediğine göre; Erdoğan açıklamasını şöyle sürdürdü: Rabbimden ülkemizi ve milletimizi bu tür sapkınlıkların yol açacağı sosyal ve beşeri faaliyetlerden muhafaza etmesini temenni ediyorum.

Erdoğan'dan koronavirüs pandemisinde baro operasyonu: 'Kanun teklifini yarın sabah veriyorlar'

Erdoğan'dan koronavirüs pandemisinde baro operasyonu: 'Kanun teklifini yarın sabah veriyorlar' Siyaset CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan CHP kurultayı açıklaması Siyaset CHP'den sert tepki: Her türlü engelleme hakkımızı kullanırız Siyaset Ahmet Davutoğlu: Dün FETÖ’nün yaptığını bugün hükümet yapıyor Siyaset