Kılıçdaroğlu 104 emekli amiral hakkında konuştu: 'Gece yarısı içeriğini değiştirerek siteye koyan kişiyi bulsunlar'

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında 104 emekli amiralin bildirisi ile ilgili son gelişmeleri değerlendirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Haber Global'de Buket Aydın'ın sunduğu Koltuk programına konuk oldu.

Kılıçdaroğlu'ndan Buket Aydın'ın 'sizce seçim ne zaman?' sorusuna yanıt

Kılıçdaroğlu programda gündeme ilişkin birçok konu hakkında konuşurken; 104 emekli amiralin yayımladığı bildiri ile ilgili son gelişmeleri de değerlendirdi.

Bildirinin içeriğinin değiştirilmiş olduğunu tartışmalarına ilişkin Kılıçdaroğlu, ''Buradan o komutanlara sesleniyorum: Gece yarısı içeriğini değiştirerek siteye koyan kişiyi bulsunlar. Bu tezgahlar hep kurulur. İktidar sahiplerinin koltuklarına hizmet için yapılır. Sonra ne oldu? Vay efendim darbeciler geldi. Öyle çirkin şeyler oldu ki. Emekli amiraller nasıl darbe yapacak? Emekli amiral değil amiral lafını kullandılar. Gündemi değiştiriyorlar, kıyameti koparıyorlar'' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Ölen her kişinin sorumlusu Saray'da oturan zattır

Kılıçdaroğlu yayından çıktı, bu tweeti attı! Siyaset Kılıçdaroğlu ve Buket Aydın, yeniden bir araya geldi: Başlamadan bir kahkaha bekliyorum sizden Siyaset Yeliz'den 'laikliği' masaya yatırma çağrısı: 'Din ve vicdan özgürlüğü kostümüyle takdim edilmiş...' Siyaset Anavatan Partisi Genel Başkanı koronavirüse yakalandı: Parti yönetimi karantinaya alındı Siyaset