Beyaz TV İzlanda ilgili özür diledi

Abone ol

İzlanda'ya varan A Milli Futbol Takımımız'a, havalimanında pasaport kontrolü sırasında çıkarılan zorluk sebebiyle iki ülke arasında gerginlik yaşandı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı kafilesinin EURO 2020 eleme karşılaşması için gittikleri İzlanda'da bir havalimanının pasaport kontrolünde saatlerce tutulmasıyla ilgili olarak İzlanda Futbol Federasyonu Güvenlik Sorumlusu Vidir Reynisson "Bu konu her haliyle çok garip" dedi.


Türkiye A Milli Futbol Takımı kafilesinin EURO 2020 eleme karşılaşması için gittikleri İzlanda'da, bir havalimanının pasaport kontrolünde saatlerce tutulmasıyla ilgili olarak İzlanda Futbol Federasyonu Güvenlik Sorumlusu Vidir Reynisson'dan açıklama geldi.

Konuya dair bu sabah saat 04:00 sularında konuşan Reynisson "Bu konu her haliyle çok garip. Federasyon sabah ilk iş olarak bir toplantı yapacak ve konu hakkında açıklama yapacaktır" dedi.

'FIRÇALI SALAK BEN DEĞİLİM'

Öte yandan Sercan Dikme adlı Beyaz TV muhabirinin "Emre Belözoğlu'ya hakaret eden kişi" olarak İzlandalı Benedikt Gretarsson'u göstermesi üzerine Gretarsson, 20 bin Türk Twitter kullanıcısı tarafından tehdit edildiğini söyledi. Gretarsson, daha sonraki mesajında ise "Fırçalı salak ben değilim. Oyuncularınız ve ulusunuza saygı duyuyorum" demek zorunda kaldı.

Sputnik'te yer alan habere göre, Beyaz TV muhabiri ise yanlış kişiyi hedef gösterdiğini kabul ederek özür diledi ve ilgili tweet'ini sildi.

'Yıldırım moderatör kim olursa olsun İmamoğlu'nun karşısına çıkmak zorunda' Medya İmamoğlu - Yıldırım yayınına sürpriz talip Medya Uğur Dündar neden çekildiğini açıkladı Medya Fatih Altaylı: Moderatörlüğü ben yaparım Medya