4 - 10 Ocak haftalık burç yorumu - Koç burcu ve yükselen Koç

Abone ol

Astrolog Sitare İnal 4 - 10 Ocak haftasında Koç burcu ve yükselen Koç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 4 - 10 Ocak haftasında Koç burcu ve yükselen Koç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Koç burcu ve yükselen Koç haftalık burç yorumu

Hafta başında konuşmalar çok önemli. İletişim içinde olduğunuz kişilere önem verin. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz özellikle yöneticileriniz veya sözüne itimat ettiğiniz kişiler tarafından olabilir bu baskı. Zihinsel olarak depresif ve planlarınızda karamsar olabilirsiniz. Gereğinden fazla hedefler koymak sizi henüz yılın başında yorulmanıza neden olabilir. Gizli konulara karşı dikkatli olun, iletişimde fazla risk almayın derim.

Haftanın ikinci yarısı daha ateşli geçecek gibi duruyor. Aşk hayatınız hareketlenmeler olabilir. Bununla birlikte gücünüzü ve birazda inatçı tavrınızı az kullanmanızı tavsiye ederim. Koçlar bir şeye kafayı taktılar mı onu değiştirmek pek mümkün olmuyor. Bu hafta konuşmalarınızda ilişkilerinizde biraz daha sakin geçirmeye çalışın. Ayın 7’inden sonra iş hayatınızda veya maddi konularda sizi zorlayan durumlarla mücadele etmek durumunda kalacaksınız.

28 Aralık - 3 Ocak haftalık burç yorumu Astroloji 28 Aralık - 3 Ocak haftalık burç yorumu - Balık burcu ve yükselen Balık Astroloji 28 Aralık - 3 Ocak haftalık burç yorumu - Kova burcu ve yükselen Kova Astroloji 28 Aralık - 3 Ocak haftalık burç yorumu - Oğlak burcu ve yükselen Oğlak Astroloji