Fenerbahçe'de Arda Güler görüşmesi: Jorge Jesus'un kararı belli oldu

Süper Lig'de ve Avrupa'da henüz beklenilen süreleri alamayan Arda Güler için Ali Koç ve Jorge Jesus arasında sürpriz bir görüşme gerçekleştirildi.

Fenerbahçe'de Arda Güler görüşmesi: Jorge Jesus'un kararı belli oldu

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler'in sözleşmesinde yer alan bir madde, sarı lacivertli kurmayları alarma geçirmiş durumda.

Güler'in sözleşmesinde "Eğer toplamda 1500 dakika süre almazsa 5 milyon euro'ya serbest kalır.", "1500 dakika ve üzeri süre alırsa 17.5 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi bulunuyor.

Genç oyuncu, bu sezon resmi maçlarda 145 dakika süre almış durumda.

Durumun ciddiyetinin farkında olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da Arda Güler ile ilgili olarak teknik direktör Jorge Jesus ile bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Takvim'in haberine göre; Başkan Koç'un bu görüşmede Portekizli hocaya Arda Güler'in daha fazla süre alması gerektiğini söylediği kaydedildi. Koç, aksi takdirde oyuncunun 5 milyon euro gibi düşük bir bedelle serbest kalma ihtimalinin olduğunu söyledi.

Jorge Jesus ise "Arda'nın iyi oyuncu olduğunu biliyorum. Şu anda takımın sisteminin oturması ve ahenginin dağılmaması için Arda'yı direkt 11'de oynatamıyorum. Ancak ilerleyen maçlarda ve kupa maçlarında daha fazla şans vereceğim" ifadesini kullandı.

Etiketler
Jorge Jesus Arda Güler Ali Koç Fenerbahçe