Seri 8 maça çıktı: Galatasaray'dan farklı galibiyet

Seri 8 maça çıktı: Galatasaray'dan farklı galibiyet
Abone ol

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 4-0 mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini 8 maça çıkardı.

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Atakaş Hatayspor'u konuk etti.

8 MAÇA ÇIKTI

Sarı-kırmızılı takım, Atakaş Hatayspor'u 4-0 mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini 8 maça çıkardı.

Sarı-kırmızılı takımın gollerini, 9. dakikada Kerem Aktürkoğlu, 45+4 ve 45+6. dakikada Juan Mata ve 77. dakikada Gommis kaydetti.

TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ

Karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren Galatasaraylı taraftarlar, Nef Stadı'nın tribünlerini doldurdu.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, son haftalarda etkili performansıyla liderlik koltuğuna oturan takımlarına destek verdi.

Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının geçen hafta deplasmanda 3-0 yendiği Fenerbahçe aleyhine de tezahürat yaptı.

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye ceza yağdı! Galatasaray ve Fenerbahçe'ye ceza yağdı! Spor Unutulmaz savunma oyuncusu Campbell'den Fenerbahçe itirafı Spor Lefter Küçükandonyadis mezarı başında anıldı Spor Trabzonspor'a Bruno Peres müjdesi! Spor