Akşener: Dini bir cemaatin kisvesi altında, küçücük çocuğa yaşatılanlar düpedüz tecavüzdür

Abone ol

İYİ Parti lideri Akşener, tarikat lideri Gümüşel'in, kızını 6 yaşında 'evlendirdiğinin' ortaya çıkması hakkında "Dini bir cemaatin kisvesi altında, çocuğumuza yaşatılanlar düpedüz sapkınlıktır" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in, kızının 6 yaşındayken 'evlendirme' adı altında istismarına yol açmasına tepki gösterdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Akşener, "Dini bir cemaatin kisvesi altında, 6 yaşındaki küçücük bir çocuğumuza yaşatılanlar; büyük bir sapkınlıktır, çürümüşlüktür ve düpedüz tecavüzdür! Bu alçaklığın örtbas edilmesine asla izin vermeyeceğiz! Evlatlarımızı tüm kirli ellerden her daim koruyacağız!" ifadelerini kullandı.

AKP'den 6 yaşındaki çocuğun istismar edilmesine ilişkin açıklama Siyaset MHP İstanbul İl Başkanı'ndan istifa kararı Siyaset AKP'nin Urfa mitinginde sitemli slogan: Erdoğan kürsüye çıkınca 'Gülpınar' diye slogan attılar Güncel CHP'li Altay'dan AKP'li Kurum'a: 'Biz sizin gibi Amerika'ya secde etmiyoruz' Siyaset