Vuhan'dan gelen Türkler taburcu olduktan sonra ilk Anıtkabir'e gidecek

Abone ol

Çin'den tahliye edildikten sonra 14 gün boyunca karantinada kalan Türk vatandaşları taburcu olduktan sonra ilk olarak Anıtkabir'i ziyaret edecek.

Çin'den tahliye edilen ve Ankara'daki Dr. Zekai Tahir Burak Hastanesi'nde bulunan 42 kişinin 14 günlük karantinası bitti.

İLK OLARAK ANITKABİR'E GİDECEKLER

Karantina sonrası taburcu olan vatandaşlar hastane önünde açıklama yaptı. Çin'in Vuhan kentinde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Brucu Öner taburcu olduktan sonra yaptığı açıklamada ilk olarak Anıtkabir'e gideceklerini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Çin'den gelenlerin son tahlil sonuçlarını açıkladı

Burcu Öner karantinadan çıktıktan sonra şu ifadeleri kullandı:

Şu anda 15 günümüzü tamamladık, harika bir süreçti. Beklemediğimiz sürprizler de yapıldı; doğum günü sürprizi gibi. Devletimize ve sağlık bakanımıza teşekkür ediyorum.

Ben şu anda Anıtkabir'e gitmeyi düşünüyorum. Hepimiz Wuhan'dan geldik. Wuhan'da ben İngilizce öğretmeni olarak çalışıyordum. Ama şu andan itibaren pek mümkün görünmüyor.

Enteresan bir şey oldu. Anneme söylediğim zaman, Ankara'ya gideceğiz, bu hastanede kalacağız dediğim zaman annem "ben seni orada dünyaya getirmiştim" dedi. Odama çıktıktan sonra annem "üçüncü kat 307 numaralı odada kalmıştım" dedi, ben de aynı odadaydım. Milyonda bir gerçekleşecek bir olay gerçekleşti.

Vuhan'dan gelen Türkler taburcu olduktan sonra Anıtkabir'i ziyaret etti

İŞTE BURCU ÖNER'İN O AÇIKLAMALARI:

İzmir'de 20 milyonluk vurgun! Taşınmaz mülkleri dublör kullanarak sattılar Güncel Çok çalışıyor diye iş arkadaşlarını döverek öldürmüşler Güncel Bakan Fahrettin Koca Çin'den gelenlerin son tahlil sonuçlarını açıkladı: Karantina sona erdi Güncel İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden tacizci memur hakkında karar Güncel