Tahliye olan Barış Terkoğlu eşi Özge Terkoğlu ile böyle kucaklaştı

Abone ol

Gazeteciler Barış Terkoğlu, Ferhat Çelik, Aydın Keser tahliye olurken Terkoğlu'nun eşi ile kucaklaşması kameralara yansıdı.

MİT kanuna muhalefet ettikleri gerekçesiyle yargılanan gazeteciler Oda TV Haber Müdürü Barış Terkoğlu, Yeni Yaşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Çelik ve Yeni Yaşam Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Aydın Keser özgürlüklerine kavuştu.

Gazeteci Elif Ilgaz tahliye görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Barış Terkoğlu'nun eşi Özge Terkoğlu ile kucaklaştığı görüntüler kameralara yansıdı.

Tahliye olan gazeteci Barış Terkoğlu'ndan ilk açıklama: 'Kaldığımız yerden bıraktığımız gibi devam edeceğiz'

Öte yandan Gazeteci Hilmi Hacaloğlu, "Yine bir Silivri’de Karbey tesisleri önü fotoğrafı. Barış’ı aldık dönüyoruz. Can dostu Barış, şimdilik ve maalesef Hülya ve Murat ile birlikte içeride. Hani demiş ya şair, “Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe” ifadeleriyle Terkoğlu'nun tahliyesi sonrası çekilen fotoğrafı paylaştı.

Libya'da şehit olan MİT mensubunun cenaze töreni haberiyle "İstihbarat faaliyeti ile ilgili bilgi ve belgeleri ifşa etmek" suçundan haklarında dava açılan Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel'in de aralarında bulunduğu 6'sı tutuklu, 1'i firari toplam 8 sanığın yargılandığı davada karar verildi.

Mahkeme gazeteciler Barış Terkoğlu, Ferhat Çelik, Aydın Keser hakkında tahliye kararı verdi.

Gazeteciler aat 01.35 civarında Karbey Dinlenme Tesislerinden serbest bırakıldı.

Gazeteciler Barış Terkoğlu, Ferhat Çelik ve Aydın Keser özgürlüklerine kavuştu Medya Sinan Oğan Habertürk canlı yayınında kendisine amborga uygulayan kanalı açıkladı Medya Uykusuz Dergisi'nden Metin Feyzioğlu göndermeli 'adalet' kapağı Medya Barış Yarkadaş: Tutuklu olan 6 arkadaşımız tarihi bir savunma yapmıştır Medya