Sabah yazarı Mehmet Barlas: Bu salgına iyi ki Erdoğan’ın liderliğinde yakalandık

Abone ol

Yandaş Sabah'ın başyazarı Mehmet Barlas, bugünkü yazısında "Bu salgına iyi ki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın merkezinde bulunduğu Başkanlık Sistemi içinde yakalandık" ifadelerine yer verdi.

İktidar yanlısı Sabah'ın başyazarı Mehmet Barlas, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ‘hediyedir’ ibareli gönderdiği mektuba yer verdiği köşesinde, “Bu salgına iyi ki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın merkezinde bulunduğu Başkanlık Sistemi içinde yakalandık” ifadelerini kullandı.

Barlas ayrıca, en zor ve en hayati kararların anında alındığını, halka tedavi imkanları sunulurken, moral takviyesi de yapıldığını savundu:

En zor ve en hayati kararlar anında alınıyor. Halka tedavi imkanları sunulurken, moral takviyesi yapmak da hiç ihmal edilmiyor.

CHP yabancılara toprak satışına sınırlama getirilmesini istedi Siyaset 'Maliye Bakanı kayınpederini kandırıyor olabilir ama gerçekler öyle değil' Siyaset AKP'li Çelik'ten dünyaya sağlık malzemesi yardımı açıklaması: Türkiye olmadan Avrupa tanımlanamaz Siyaset Babacan: Açıklanan paketlerde 9 milyon vatandaşımız hiç yok Siyaset