Prof. Yalçın Karatepe: Reuters muhabirleri, Halkbank'ın ne yapacağını Halkbank yöneticilerinden daha iyi biliyor!

Abone ol

Prof. Dr. Yalçın Karatepe, kamu bankalarının kurumsal kredilerde faiz indirimi kararını değerlendirirken "Reuters muhabirleri, Halkbank'ın ne yapacağını Halkbank yöneticilerinden daha iyi biliyor ve haber yapıyor. Tebrikler" dedi.

Prof. Dr. Yalçın Karatepe, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, kurumsal kredilerde 200 baz puana kadar değişen oranlarda faiz indirimine gitmesinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Konut kredisi faiz oranını indir, ama cebinde parası olmayan ve krediyle ihtiyaçlarını karşılayan vatandaşın kullandığı ihtiyaç kredilerinin faizine dokunma" diyen Karatepe, 'tercihin gayet net olduğunu' söyledi.

Karatepe, Reuters'ın kurumsal kredilerde faiz indirimi yapılacağı yönündeki haberinin sabah saatlerinde Halkbank tarafından yalanlandığını hatırlatarak şunları kaydetti:

"Reuters muhabirleri, Halkbank'ın ne yapacağını Halkbank yöneticilerinden daha iyi biliyor."

Kamu bankalarından faiz indirimi geldi: Hangi kredileri kapsıyor?

Kamu bankalarından faiz indirimi geldi: Hangi kredileri kapsıyor? Ekonomi Hazırlıklar 1 senedir sürüyordu: 7 dev Türk markası güçlerini birleştirdi! Ekonomi Emlakçılar konut fiyatlarında 'çok daha büyük artışlar' bekliyor Ekonomi Dolardaki asıl tehlikeyi ünlü ekonomist Ulusoy açıkladı: 'Başaramadığımız takdirde...' Ekonomi