Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'ndan Trump'a: Geri zekalı, sayı 240 binlere çıkacak

Abone ol

Koronavirüs salgınıyla ilgili CNN Türk yayınında değerlendirmelerde bulunan, California Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görev yapan bilim insanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Trump için "Geri zekalı Trump, sayı 240 binlere çıkacak" dedi.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında, yeni tip Koronavirüs'ü yorumlayan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, ABD'nin salgınla mücadelesi üzerine sorulan bir soruya cevap verirken, ABD Başkanı Donald Trump'a "geri zekalı" dedi.

ABD'nin bilançosunu hakkında 240 bin ölüm tahmini yapan Çilingiroğlu, "Çok kötü. 240 binlere çıkacak. Gerizekalı Trump, yanındaki Doktor Fauci... Hocam epidemiyolojist olmana gerek yok. Pratisyen doktor, ya da normal insan bile bunu bilir. Maskeyi takacaktı en baştan. Sosyal aralığı ondan sonra yapacaksın. Bu virüs plak değil ki. Bu virüs veba değil; yaklaşma uzaklığı koyacaksın. Bu virüs solunum yoluyla geçen virüs. Sen de takacaksın. Ben de takacağım." ifadelerini kullandı.

Akif Beki yandaş yazarları 'ti'ye aldı: Korona CHP'li miymiş! Medya 7 Nisan 2020 gazete manşetleri Medya Nagehan Alçı: Diyanet bir açıklama yapmalı Medya Avukatlardan kaçırılan duruşmaya itiraz Medya