Müjde Ar'dan AKP'ye 'Gülşen' tepkisi: Bunlar ülkenin üzerine ölü toprağı atmak istiyorlar

Abone ol

Sanatçı Müjde Ar, Gülşen'in tutuklanmasına tepki göstererek "Yazıklar olsun. Ülkeyi bu duruma ne hakla getirdiler. Bunlar ülkenin üzerine ölü toprağı atmak istiyorlar" dedi.

Sanatçı Müjde Ar, Halk TV'de Perdenin Önü Arkası programına telefonla bağlandı. Ar, Gülşen'in "imam hatiplilere hakaret ettiği" gerekçesi nedeniyle tutuklanmasına tepki gösterdi.

Duayen sanatçı, "Yazıklar olsun. Ülkeyi bu duruma ne hakla getirdiler. Bunlar ülkenin üzerine ölü toprağı atmak istiyorlar. Benim duygum tamamen budur" dedi.

Ar, AKP iktidarının yaptığı hiçbir şeyin şaşırtmadığını söyleyerek "Ortaya bir şey çıkıyor biz oturuyoruz tartışıyoruz. Daha bu olayın ateşi soğumadan yeniden benzer bir şey çıkıyor" diye konuştu.

Turist aile, çocuğunu otobüste unuttu: Eşyasını unutan oluyor da çocuk ilk defa oluyor Gündem İsrail'den 'büyükelçi' açıklaması: Atama birkaç hafta içinde gerçekleşebilir Gündem Gülşen'in 'Çorabını çek başkan geliyor' diyen sunucuya tepkisi yeniden gündemde Gündem Esnaftan Nebati'nin 'Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır' sözüne tepki: Ben baktım, nevrim döndü Gündem