Meteoroloji’den bölge bölge fırtına ve yağmur uyarısı

Abone ol

Meteoroloji'den yapılan son tahminlere göre yurdun genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinde seyrederken İstanbul’da dahil olmak üzere Marmara Bölgesi için şiddetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı.

Yurdun doğu kesimlerinde birçok il için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulunuldu. İşte, 26 Mart hava durumu raporu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Güney Ege kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Manisa, Ordu, ve Şanlıurfa çevreleri ile Antalya’nın batı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.


İSTANBUL °C, 12°C


Parçalı, yer yer çok bulutlu


İZMİR °C, 19°C


Parçalı ve çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde sağanak yağışlı


ANKARA °C, 18°C


Parçalı bulutlu

Koronavirüs karantinası herkesi eve kapattı, Netflix'e erişim sorunları başladı Yaşam Brezilya'da uyuşturucu tacirleri sokağa çıkma yasağı ilan etti Yaşam Pornhub'dan koronavirüs kararı: 'Premium' hizmeti ücretsiz Yaşam Sokağa çıkamayınca 155'i arayıp 'büryan' istedi Yaşam