Meteoroloji'den 2 bölge için toz taşınımı uyarısı

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Doğu Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında yer yer toz taşınımı yaşanacak. Ülke genelinde ise yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güneyi ve Trakya'nın kuzeybatısı, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Bolu ve Ordu çevreleri, Doğu Anadolu'nun doğusunun Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında yer yer toz taşınımı bekleniyor.

Ankara merkezli FETÖ soruşturması: Çok sayıda gözaltı kararı! Güncel Müjdat Gezen'den Canan Kaftancıoğlu için esprili yazı: Kusura bakma, suçlusun... Güncel Timur Soykan: İstanbul Yelken Kulübü'nde aylarca fırtınalar koptu, nedeni Alaattin Çakıcı Güncel Kız öğrenci yurdunda yangın: 300 öğrenci tahliye edildi Güncel