Marmaris'i talan eden şirket, kamu arazisinde piknik yapmak isteyenlere saldırdı: İşte o anlar...

Abone ol

Marmaris Kızılbük'te yargı kararlarına rağmen projeyi sürdüren SİNPAŞ GYO, bu kez kamu arazisinde piknik yapmak isteyenlere saldırdı.

Muğla’nın Marmaris ilçesi İçmeler Kızılbük mevkiindeki milli park içerisinde yargı kararlarına rağmen otel ve devre mülk projesinin inşaatını sürdüren SİNPAŞ GYO'ya bağlı çalışanlar, bu sefer kamu arazisinde piknik yapmak isteyenlere saldırdı.

Kızılbük'ü mahkeme kararına rağmen talan eden Sinpaş, 'hukuksuz otelin' reklamına da başladı

Muğla Kent Konseyi tarafından dün paylaşılan görüntülerde, SİNPAŞ çalışanları piknik için gelen insanların özel eşyalarını tekmelerken görüntülendi.

Kızılbük'ü talan eden şirkete halkın cevabı sert oldu: Toplantı yaptırılmadı, şirket ve bakanlık yetkilileri salonu terk etti

Piknik yapmak isteyenlerin kamu arazisine girişini engelleyen bir SİNPAŞ çalışanın, "Ben başkalarına benzemem" şeklinde tehditte bulundu.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz ay ise Marmaris Milli Parkı'nda yürüyüş yapmak isteyen çevreciler, Sinpaş GYO'nun çalışanları tarafından zor kullanarak engellenmişti.

Marmara Denizi için tehlike çanları: 'İstilacı türler gelirse hiç balık kalmaz' Çevre Edirne'de dereyi kirleten şirkete 657 bin TL ceza Çevre Mahkemeden Yatağan'daki taş ocağı için 'ÇED gerekli değildir' kararına iptal Çevre Bu 'uğur böceği' o kadar da masum değil Çevre