Mansur Yavaş'tan yardım kampanyalarını engelleyen iktidara insanlık dersi: Kimse endişe etmesin!

Abone ol

Mansur Yavaş, "Kimse endişe etmesin! Planladığımız yardımlara devam edeceğiz. Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs salgını nedeniyle mağdur olan kişiler için başlatılan 6 Milyon Tek Yürek kampanyasının bağış hesabını bloke etmesinin ardından sosyal medya hesabından durumu ortaya koyan bir açıklama yaptı.

Mansur Yavaş, "İşini ve gelirini kaybetmiş insanları desteklemek için kullandığımız ve sizlerin de katkıda bulunduğu banka hesapları İçişleri Bakanlığı genelgesi ile bloke edilmiştir." diyerek genelgenin amacını gözler önüne serdi.

İçişleri'nden belediyelere yardım ambargosu! İstanbul Büyükşehir'in hesabı bloke edildi

Mansur Yavaş'ın açıklaması şöyle oldu:

İşini ve gelirini kaybetmiş insanları desteklemek için kullandığımız ve sizlerin de katkıda bulunduğu banka hesapları İçişleri Bakanlığı genelgesi ile bloke edilmiştir.

Kimse endişe etmesin! Planladığımız yardımlara devam edeceğiz. Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız.

Mersin Büyükşehir Belediyesi esnaf ve yoksullara nefes olacak Yurttan Haberler İzmir Otobüs Terminali'nde izin kuyruğu Yurttan Haberler İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden ailelere 16 milyon liralık yardım Yurttan Haberler CHP Rize'den çağrı: İl genelinde sokağa çıkma yasağı gelmeli Yurttan Haberler