Koronavirüs haberi yapan iki gazeteci gözaltına alındı

Abone ol

Antalya’da koronavirüs salgınına ilişkin haber yapan Haberimizvar Genel Yayın Yönetmeni İdris Özyol ve Genel Yayın Koordinatörü Ebru Küçükaydın gözaltına alındı.

Antalya’da yerel haber sitesi Haberimizvar.net Genel Yayın Yönetmeni İdris Özyol ve Genel Yayın Koordinatörü Ebru Küçükaydın, koronavirüse (Kovid-19) ilişkin haber yaptıkları gerekçesiyle ev baskınıyla gözaltına alındı.

“Halkı paniğe sokmak ve yetkililerin açıklaması olmadan koronavirüsü ile ilgili haberi yayınlamak” gerekçesiyle ilgili ifadeleri alınan 2 gazeteci, daha sonra serbest bırakıldı.

Gazetecilerin serbest bırakıldıktan sonra gözaltına alınmalarına neden olan “Demre’de koronavirüsü vakası” başlıklı haber siteden kaldırıldı.

Koronavirüs tartışmasında canlı yayını terk etti: Hangi birini düzelteyim Medya 'Bana kim deva olur' diyen Ertuğrul Özkök oyunun rengini açıkladı: Gönlümü de alır... Oyumu da... Medya Ahmet Hakan yine Ece Üner'i yazdı: Kameraya dik dik bakarak... Medya 'Barış'lardan mesaj var: Şehit üzerinden operasyon yapılıyor Medya