Kim Milyoner Olmak İster'de Fenerbahçelileri kızdıran Galatasaray sorusu

Abone ol

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Galatasaray ile Fenerbahçe taraftarının arasında geçen bir konuşma, soru olarak soruldu. Söz konusu soru daha sonra sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Kenan İmirzalaoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Öznur Özdemir, hayat hikayesiyle yarışmaya damga vuran isimler arasında yer aldı. Öte yandan Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan futbol sorusu bir anda gündem oldu.

Futbol sorusunu doğru cevaplayan yarışmacı ile Kenan İmirzalaoğlu arasındaki diyalog da dikkat çekti.

YARIŞMACILARIN BAŞARILI PERFORMANSLARI YER ALDI

ATV'nin yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster dün gece yeni bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Haftada iki gün ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünde yarışmacıların başarılı performansları dikkat çekti.

3 BİN TL'LİK FUTBOL SORUSU

Öznur Özdemir'in 2 bin TL'lik baraj sorusunu aştıktan sonra karşısına gelen 3 bin TL'lik sorunun konusu futbol oldu. 3 bin TL'lik futbol sorusu geceye damga vuran olaylar arasında yer aldı.

'BİZ DE SİZİ 6-0 YENDİK'

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümüne katılan yarışmacı Öznur Özdemir'in 3 bin TL değerindeki soruda karşısına "Galatasaray'ın UEFA Süper Kupa ve UEFA Kupası şampiyonluğu gibi başarılarıyla övünen arkadaşına sürekli 'Biz de sizi 6-0 yendik' diyerek karşılık veren biri muhtemelen hangi takımı tutmaktadır" sorusu çıktı.

DOĞRU CEVAP VERDİ

Yarışmacı Öznur Özdemir; Aydınspor, Fenerbahçe, MTK Budapeşte ve Pendikspor şıklarının yer aldığı soruya 'B-Fenerbahçe' cevabını verdi. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Öznur Özdemir, Kenan İmirzalaoğlu'na bu sırada 'Sizi Fenerbahçeli olarak hatırlıyorum aklımda öyle kalmış' dedi.

Galatasaray taraftarı olduğunu belirten ve yarışmacı tarafından Fenerbahçeli olarak hatırlanan Kenan İmirzalaoğlu, Öznur Özdemir'e "Benim takımım UEFA Kupası'nı alan, aynı zamanda da altı yiyen. Yanlış hatırlamışsınız" cevabını verdi.


Sezen Aksu'ya tepki yağdı, geçmişi arşivden çıktı: 'Hayır' oyu verenler için lekelisiniz demişti, değer miydi? Medya Ünlü ekran yüzü koronavirüse yakalandı Medya Derya Baykal, 'Maske Kimsin Sen?' yarışmasına damga vurdu Medya Orhan Uğuroğlu yazdı: Kimliği çok gizli medya patronu Medya