Kılıçdaroğlu'ndan çok sert Trump tepkisi!

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'ın aday tanıtım toplantısında konuştu.

GERÇEK GÜNDEM - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'ın aday tanıtım toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Twitter üzerinden Türkiye'yi tehdit etmesine tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'ndan 'CHP seçime girmesin' diyen Bahçeli'ye jet yanıt!

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı;

"Trump attığı tweette şöyle diyor; Türkiye'yi ekonomik olarak mahvederiz. Bekledim ki en sert tepki iktidardan gelsin ama gelmedi. Buradan açık söylüyorum bir sokak kabadayısının diliydi Türkiye Cumhuriyeti'ni hiç kimse tehdit edemez.

'Hiçbir devlet kendi askeri fabrikalarını yabancılara peşkeş çektirmez'

Hiç kimse şunu unutmasın, T.C devleti egemen güçlerin lütfuyla kurulan bir devlet değildir, T.C'nin temelinde acı vardır, gözyaşı vardır, milyonlarca şehit vardır. Bizler niye bunu söylüyoruz? Çünkü, bu ülkeyi egemen güçlerden korumak için, egemen güçlere teslim olmamak için bir kuvayı milliye vardı.

Mansur Yavaş ilk icraatini açıkladı! Göreve başladığımda...

Bizler onların torunlarıyız. Onlar daha sonra CHP'yi kurdular. CHP'li olmak kolay değildir. CHP'li olmak egemen güçlere karşı inatla, kararlılıkla mücadele etmek demektir.

CHP savaş meydanlarında kurulan bir partidir. Batının egemen güçleri iktidarı tehdit ediyor, yola getirmek istiyor. Geldiğimiz noktayı görüyor musunuz? Şunu kimse unutmasın; en rahat yönetilen kişiler egemen güçler tarafından teslim alınan kişilerdir.

16 yıl ülkeyi yönetir, 16 yıl sonunda ülkeyi tefecilere teslim ederseniz, borca muhtaç hale getirirseniz, onlar gelirler sizden ensenize vurup ağzınızdaki lokmayı alırlar, sizler sesinizi çıkaramazsınız.

Bizler bu ülkenin sessiz çoğunluğu, asla ve asla egemen güçlere teslim olmayacağız. Teslim olmak bizim ahlakımızda, inancımızda, karakterimizde yoktur.

Ekrem İmamoğlu'ndan Galatarasaray'a ziyaret Siyaset Temelli: 'Seçim siyasi değilse ticari mi?' Siyaset Erdoğan'dan güvenli bölgede TOKİ mesajı Siyaset HDP'de Diyarbakır için isimler netleşmeye başladı Siyaset