Habertürk TV'de üst düzey deprem! Görevi bıraktığını açıkladı

Abone ol

Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli görevinden ayrıldı.

Ciner Medya Grubu'nda yeni bir gelişme yaşandı.

Önce Gazete Habertürk'ün, gazetenin kapanmasının ardından ise Habertürk TV'nin Genel Yayın Yönetmenliği görevlerinde bulunan Selçuk Tepeli şok bir kararla görevini bıraktığına açıkladı.

Tepeli bu kararını az önce Habertürk çalışanlarına duyurdu. Tepeli'nin grup bünyesinde kalıp kalmayacağı ise henüz belli değil.

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

1974, İstanbul doğumlu Selçuk Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü bitirdikten sonra IEP Rennes'de Avrupa Birliği Avrupa'da Sınırlar ve Kamu Hareketleri mastırı yaptı. Aynı okulda Yazılı Basın Yönetim ve Hukuku mastırını tamamladı.

Habertürk TV’de GYY bombası! İşte düşünülen isim

Sırasıyla Aktüel ve Newsweek Türkiye dergilerinin yayın yönetmenliği, Habertürk yayın danışmanlığı,Gazete Habertürk Hafta Sonu ekleri genel yayın yönetmenliği görevlerinde bulunan Tepeli, bir dönem Habertürk TV'de Ceyda Karan'la birlikte Eksen adlı programı yapıyordu.

CNN Türk'te kıyım sürüyor! Bir ayrılık haberi daha Medya Habertürk TV’de GYY bombası! İşte düşünülen isim Medya TGC Kültür Sanat Söyleşileri edebiyat ile sürüyor Medya 'OT' dergisinde soygun: 'Bugüne kadar yaptığımız her şey gitti' Medya