Fethi Yaşar Kafkas Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret etti

Abone ol

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Beştepe Mahallesi’nde bulunan Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) Genel Merkezi’nde Çerkes vatandaşlarla bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, KAFFED Başkan Vekili Yıldız Şekerci ve Ankara Çerkes Derneği Başkanı Demir Kızılkaya ile çok sayıda ilçe sakini katıldı.

“Çerkesler Atatürk’ün değerlerine sahip çıkıyor”

Yaşar, “Göreve geldiğimiz günden beri hiçbir vatandaşımızı diline, dinine, mezhebine göre ayırt etmedik. Her mahallemize eşit hizmet götürdük. Çerkes vatandaşlarımıza da destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Çünkü biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği eşit yurttaşlık düşüncesine inanıyoruz. Çerkes yurttaşlarımızı Atatürk’ün değerlerine sahip çıktıkları için çok seviyorum. Kültürel ve sosyal birikimlerini yeni nesillere aktarmak için kurdukları bu merkezde Çerkes yurttaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum“ dedi.

Vatandaşa fayda sağlayan projeler üretiyoruz

10 yıldır Yenimahalle’nin kaynaklarını halka dokunan eserler için kullandıklarının altını çizen Yaşar, “Yenimahalle’de genç, çocuk, yaşlı, kadın, engelli tüm ilçe sakinleri için irili ufaklı 674 eseri hayata geçirdik. Yenimahalle yenilenecek diyorlar. Yenimahalle zaten yenilendi. Tüm Yenimahalle’de insanların yaşamaktan keyif aldığı bir ilçe yarattık. Suçun en az, eğitim kalitesinin en fazla olduğu ilçe Yenimahalle. Bu nedenle Altındağ ve Keçiören’den insanlar evini satıp Yenimahalle’ye taşınıyor. Vatandaşımız görev verirse aynı bilinçle çalışmaya devam ederek, kaynaklarımızı ilçeye fayda sağlayan ve değer kazandıran projelere harcayacağız“ şeklinde konuştu.

Alper Taş: Beyoğlu canlanacak, işsizine iş bulacak Siyaset Zeydan Karalar: Adana ve Yumurtalık’ta tarih yazacağız Siyaset Yakup Törk: Şeffaf belediye olacağız! Siyaset Şükrü Genç'ten iddialara yanıt Siyaset