Yakup Törk: Şeffaf belediye olacağız!

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Darıca Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti.

Yakup Törk: Şeffaf belediye olacağız!

Ziyarette bir konuşma yapan Törk, “Yapacağımız yatırımlarla ve işlerle ilgili tüm bilgileri belediyemizin internet sitesinde yayınlayarak açık ve şeffaf bir belediye olacağız” dedi.

Hemşehri dernekleri ziyaretlerine ara vermeden devam eden CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, geçtiğimiz gün Darıca Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretlerinde projelerine yer veren Törk’ün projeleri hem vatandaşlardan hem de hemşehri derneklerinden tam not aldı. Gerçekleştirilen ziyarette bir selamlama konuşma yapan Doğan Bakır, “Derneğimize gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü Yakup Bey’e teşekkür ederiz. Girmiş olduğu yolda kendisine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

BU PLANLARLA YÖNETMEK İMKANSIZ

Başkan Bakır’ın ardından Bayburtlular’dan destek isteyen Törk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Biz kentimizi yönetirken, burada yaşayan 200 bin insanımızı düşünerek projeler hazırladık. Üreten bir Darıca için değişime destek vereceğinize en içten dileklerimle inanıyorum. Çok önem verdiğimiz Darıca’da çocuklarımızın iyi bir eğitim alamadığını görmek bizleri çok üzüyor. Sizlerin beklentisini karşılamak için gece-gündüz çalışıyoruz. Göreve geldikten sonra da sizlere gece-gündüz hizmet etmekten gurur duyacağım. Darıca 200 bin nüfuslu bir ilçe. Bu kenti yönetmeye aday olan birinin 10 yıl sonra Darıca’nın 300 bin nüfuslu olacağını bilmesi gerek. 300 bin nüfuslu Darıca’yı bu imar planları ve arsa yapısıyla yönetmek imkânsız.

ÜRETEN KENT OLACAĞIZ

Benim arkamda aslan gibi 200 bin Darıca’lı var. Değişimin gerçekleşeceğini gerek anketlerde gerekse de bize gösterilen ilgiden anlıyoruz. Üreten bir kent olmalıyız. 2 milyon TL maliyet ile parke taşı üretim tesisinin kurarak yolumuzu ve kaldırımımızı kendimiz yapacağız. Bir yandan iş vererek, bir yandan da belediyemizin bütçesinden yapacağımız tasarruflarla sizlere hizmet edeceğiz. Dar gelirli vatandaşlarımız için de hem halk ekmek büfe sayımızı arttıracak hem de Halk Ekmek Üretim Tesisi’ni yapacağız. Ucuz ve kaliteli ekmeği vatandaşlarımıza sunacağız. Yapacağımız yatırımlarla ve işlerle ilgili tüm bilgileri belediyemizin internet sitesinde yayınlayacağız. Tüm vatandaşlarımızın ulaşabileceği bu bilgilerle açık ve şeffaf bir belediye olacağız.” Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Etiketler
Bayburt Lula Darıca