Erdoğan ile bir araya gelecek... İstanbul'da kritik görüşme

Abone ol

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 15.30'da Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile görüşecek. Görüşmede, Ukrayna'nın doğusunda yaşanan gelişmeler ele alınacak.

Ukrayna'nın doğusunda yer alan Donbass bölgesinde Ukrayna ile Rusya'yı karşı karşıya getiren gerilim sürerken, bugün İstanbul'da önemli bir ziyaret gerçekleşecek.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek.

İki liderin görüşmesi bugün saat 15.30'da Huber Köşkü'nde gerçekleşecek. Basına kapalı olarak gerçekleşecek görüşmenin ana gündem maddesi Ukrayna'nın doğusunda yaşanan gerilim.

ERDOĞAN DÜN PUTIN İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti.

Kamu bankaları, AKP'li isimlerin gelir kaynağı! Siyaset CHP'li Torun: İktidarın aklına yeni gelen bu uygulamayı bizim belediyelerimiz uzun süredir yapıyor Siyaset AKP İstanbul İl Başkanı Kabaktepe 'Kanal İstanbul' paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturdu Siyaset CHP'li İlgezdi'den 28 günlük tam kapanma çağrısı Siyaset