Dünya onu konuşuyor: Galatasaray bin pişman

Abone ol

Galatasaray'ın Zamalek'ten kadrosuna kattığı ve sonrasında Fransa Ligue 1'in köklü kulüplerinden Nantes'e kiralık olarak gönderilen Mısırlı golcü Mustafa Muhammed, gösterdiği performansla Sarı-Kırmızılı yönetimi adeta pişman etti.

Galatasaray'ın Fransız ekibi Nantes'e kiralık olarak gönderdiği Mısırlı golcüsü Mustafa Muhammed, Mısır'ın Nijer ile oynadığı hazırlık maçındaki performansıyla adeta parmak ısırttı.

Hazırlık karışılaşmasında Nijer ile karşılaşan ve rakibini 3-0 mağlup eden Mısır'da goller, 43 ve 67. dakikada Muhammed Salah ile, 55. dakikada Mustafa Muhammed'in ayağından geldi.

PİŞMAN ETTİ!

Nantes formasıyla çıktığı 11 mücadelede 3 gol 2 asist ile 5 gole direkt katkıda bulunan Muhammed, milli takım performansıyla da parlarken, bu sezon gol yollarında sıkıntı çeken Galatasaray'ı adeta pişman etti. Mustafa Muhammed 74 dakikada sahada kaldı.

Bunu da yaptı: Federer son maçında ağları deldi Spor Enes Ünal'dan kötü haber: Kadrodan çıkarıldı Spor Roger Federer son maçına çıkıyor Spor Fenerbahçe'de keyifleri kaçıran iddia: Jorge Jesus ayrılmak istiyor Spor