Dev binalar dayanmıyor: İstanbul'dan sonra Ankara'da da adliyenin tavanı çöktü

Abone ol

İstanbul Kartal'daki "dünyanın en büyük adliyesindeki" tavan çökme olayından sonra Ankara Adalet Sarayında C Blok Zemin katta bulunan Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu’nun da tavanı çöktü.

Ankara Adalet Sarayında C Blok Zemin katta bulunan Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu’nun yaşanan yoğun fırtınanın etkisiyle tavanı çöktü.

Yaşanan kazadan sonra adliye personelleri güvenlik önlemleri nedeniyle odaya giriş ve çıkışları geçici süreliğine kapattı.

İSTANBUL KARTAL’DAKİ ADLİYE’NİN DE TAVANI ÇÖKMÜŞTÜ

Geçen haftalarda da Anadolu Adliyesi’nde benzer bir olay yaşanmıştı. İstanbul Kartal'da bulunan ve yüzölçümü olarak dünyanın en büyük adliyesi unvanını taşıyan adliyede, sulh ceza mahkemelerinin bulunduğu B Blok 1. kattaki asma tavanda çökme yaşanmıştı.

Milli Savunma Bakanlığı, silah kazasında yaralanan askerin şehit olduğunu açıkladı Güncel '28 Şubat davası tıpkı diğerleri gibi bir FETÖ kumpasıdır!' Güncel İhracatçı fındık fiyatını düşük tutmak için toplandı Güncel Askeri hastanelerin yeniden MSB'ye bağlanması gündemde: 'Ancak altısı iade edilebilir' Güncel