Bilim Kurulu toplantısında ilginç anlar: Erdoğan'ın kulağına eğilip 'Canlı yayında değiliz şu anda' dedi

Abone ol

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunurken; bir yetkili gelip canlı yayına geçilmediğini söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Hayırlı kararları Çarşambaya bırakmayalım, Salı günü toplanalım' diyerek duyurduğu Bilim Kurulu toplantısı bugün yapıldı.

Toplantıya AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılırken; toplantısı sonrası Erdoğan'ın açıklamaya yaptığı sırada ilginç anlar yaşandı.

''İSTERSENİZ CANLI YAYINA GEÇELİM''

Erdoğan, konuşurken bir yetkili gelip canlı yayına geçilmediğini söyledi.

O kişinin Erdoğan'a, "Sayın Cumhurbaşkanım özür diliyorum, canlı yayında değiliz şu anda. Bu açılış konuşmanız değil aslında, ana metniniz. İsterseniz canlı yayına geçelim" dediği duyuldu.

O anların görüntüsü şöyle:

Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen Osman Kavala için Avrupa Konseyi'nden çağrı Güncel Rakamlarla Türkiye'de çocuk olmak: Aileler işsiz, okullaşma oranı düşüyor, 7 milyon 620 bin çocuk maddi yoksunluk içinde Güncel Patates siğili nedeniyle 26 ilde karantina uygulandı Güncel Gezi Davası'nda hakimin karşı oyu dikkat çekmişti: Kavala'nın avukatından 'demokratik bir oylama yapıldığını göstermek adınaydı, samimi bulmuyorum' açıklaması Güncel