Beşiktaş yönetimini bezdiren üçlü!

Abone ol

Transfer döneminin bitmesine saatler kala bazı futbolcularıyla sözleşme fesih görüşmelerine devam eden Beşiktaş'ı 3 isim adeta bezdirdi.

Beşiktaş, transfer penceresinin kapanmasına 1 gün kala bazı futbolcular ile sözleşme fesih görüşmelerinde sona gelse de, bir türlü oyuncularla el sıkışarak yollarını ayıramadı.

İşte o oyuncular ve son durumları:

LJAJIC: Beşiktaş, Adem Ljajic için uzun süredir Karagümrük ile görüşüyor ancak oyuncunun yıllık 3 milyon euro'luk maaşı sürecin önüne geçti. Ljajic, Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyor ve yıllık maaşının tamamını istiyor.

LENS: Hollandalı oyuncu için Karagümrük ile yapılan görüşmeler sonuç vermedi. Beşiktaş 1.8 milyon euro maaş alan Lens'ten kurtulmak için uğraşıyor ama 33 yaşındaki futbolcu karşılıklı fesih için tüm alacaklarını talep ediyor.

DOUGLAS: Senelik 800 bin euro alan Douglas'ın transferi için Malatyaspor ile anlaşan Beşiktaş, Brezilyalı futbolcunun transfer sürecine şerh koymasının ardından adeta şok oldu. Douglas'a yıllık 800 bin euro garanti maaş veren bir kulüp yok.

Fatih Terim'in Halil planı Spor 3 dost 3 transferi bitirdi! Spor Fenerbahçe'den fırsat yıldız transferi Spor Gine'de korku filmi gibi olaylar Spor