Barolar işte bunun için var: Direnişten Sakarya'ya heyet gidiyor

Abone ol

Ankara Adliyesi önünde bekleyişlerini sürdüren avukatlar, Sakarya’da Büyük Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası'nda meydana gelen patlamada ölen ve yaralanan işçilerin hukuki süreçlerini takip etmek için heyet göndereceklerini açıkladı.

AKP’nin Meclis’e sunduğu çoklu baro teklifine karşı Ankara Adliyesi önünde bekleyişlerini sürdüren avukatlar, Sakarya’da Büyük Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası'nda meydana gelen patlamada ölen ve yaralanan işçilerin hukuki süreçlerini takip etmek için heyet göndereceklerini açıkladı.

Avukatlar yargının savunma ayağını temsil ettiklerini söyleyerek, şunları belirtti; “Her zaman savunmanın sesiydik. Soma ve Ermenek’in takipçisiydik. Sakarya’da Hendek’te bir olay meydana geldi ve 4 ölü açıklandı. Sayının daha fazla olduğunu biliyoruz. Davanın takipçisi olacağız. Baroların bölünmesine izin vermeyeceğimiz gibi halkın da iş cinayetlerinde ölmesine izin vermeyeceğiz.”

Sevgi Çakmak: Kimse bizi FETÖ ile mücadele edildiğine inandıramaz Güncel Faciaya açık davetiye: Kendi kendilerini denetlediler, tonlarca patlayıcıya rağmen uzman ekip yoktu! Güncel Hendek'te öldüren ihmal! Komşu illerden bile duyulan patlamanın ardından bu görüntü kaldı Güncel Maganda kurşunu kına gecesini kana buladı: Yaralılar var Güncel