Barış Yarkadaş'la Mehmet Ali Çelebi arasındaki polemik büyüyor

Abone ol

Gazeteci Barış Yarkadaş, kendisine "HDP sever Barış Efendi" diye seslenen Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye "Fırıldak Kubi’yi de geçtin" yanıtını verdi.

Milletvekili seçildiği CHP'den istifa ettikten sonra Memleket Partisi'ne katılan, oradan da Genel Başkan Muharrem İnce ile anlaşmazlık yaşadığı gerekçesiyle ayrılan Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye katılacağı iddia edildi.

Bu süreçte birçok ismin tepkisini çeken Çelebi, bugün siyasi hayatına Bağımsız İzmir Milletvekili olarak devam edeceğini söyledi.

Ancak tartışmalar devam ediyor.

Eski CHP İstanbul Milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, Çelebi'nin iktidar partisine katılacağı iddiasını ilk ileri süren isimdi:

"Sadece bir daha vekil olabilmek adına bambaşka mecralara savrulmak, en başta bize güvenip oy veren seçmenlerimize saygısızlıktır. Çelebi, tutuklanan komutanlara da ayıp etti."

Bu açıklamayla başlayan tartışma, Çelebi'nin "Berkin Elvan ölümsüzdür. Bir yıl da geçse bin yıl da geçse onun adı bu topraklarda yankılanacak" ve benzeri paylaşımlarını silmesiyle boyutlandı.

'SİLİNECEK TWEETLER VAR DAHA'

Yarkadaş, 'henüz silinmeyen' tweetleri alıntılayarak "Silinecek tweetler var daha. Onları silene kadar ‘bağımsız’ devam eder" dedi; iki isim arasındaki diyalog, devamında şöyle şekillendi:

'REZİL EDECEĞİM'

Mehmet Ali Çelebi: Senin yalanlarını ispatlayıp rezil edeceğim HDP sever Barış Efendi. Özür dileyeceksin.

'FIRILDAK KUBİ'Yİ DE GEÇTİN'

Barış Yarkadaş: Fırıldak Kubi’yi de geçtin. Gezmediğin kapı kalmadı. İçine düştüğün rezil durumu bana saldırarak örtemezsin. Sana cevabımı bu gece saat 20.30’da TV100'de vereceğim. Ekran açık. Gel katıl programa ve Berkin tweetini neden sildiğini gözlerime bakarak anlat.

'GAZETECİ BOZUNTUSU'

Mehmet Ali Çelebi: (Millet İttifakı'na yönelttiği 20 soruyu ekleyerek) Gazeteci bozuntusu bu sorulara da cevap versene yüreğin yetiyorsa... HDP'li abilerin izin vermez sen de cevaplayamazsın.

AKP'ye katılacağı iddia ediliyordu: Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den yeni açıklama

AKP'li üst düzey yetkili: Mehmet Ali Çelebi'yle CHP'deyken de görüşüyorduk

AKP'li üst düzey yetkili: Çelebi'yle CHP'deyken de görüşüyorduk Gündem 'Tunç Soyer işini gücünü bırakmış bu konuya el atmış, tüm gemilerde asbest oluyormuş zaten' Gündem Askeri araç ile kamyonet çarpıştı: 5 yaralı Gündem KPSS soruşturmasında yeni gelişme: Hocalar da incelenecek Gündem