Azerbaycan'ın kuruluş yıldönümünde BTP'den mesaj

Abone ol

Prof. Dr. Haydar Baş'ın vefatının ardından Bağımsız Türkiye Partisi genel başkanlığına seçilen oğlu Hüseyin Baş, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin kuruluşu ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) yeni Genel Başkanı Hüseyin Baş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Azerbaycan'ın iki önemli ismi, ülkenin kurucusu Mehmet Emin Resulzade ve Prof. Dr. Haydar Baş'ın yakın dostu Haydar Aliyev'e özel bir yer ayırdı.

"İyi ki varsınız"

Hüseyin Baş mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kardeşin büyüğü küçüğü olmaz. İyi ki varsınız!
Azerbaycan Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 102. Yıldönümü kutlu olsun. Bu vesile ile Mehmet Emin Resulzade ve baba dostumuz Haydar Aliyev'i bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum."

Avrasya Araştırma şirketi açıkladı! İşte Babacan ve Davutoğlu'nun kurduğu partilerin oy oranları Siyaset Saygı Öztürk 15 Temmuz öncesinde 29 'sakıncalı' albayın nasıl terfi ettirildiğini belgeleriyle açıkladı! Siyaset AKP'den 3 dönem milletvekili seçilen Burhan Kuzu değiştirdiği yasa ile kendini savundu! Siyaset Süper Lig hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, günü çift idmanla tamamladı Siyaset