Ahmet Şık'tan yardım isteyen Roman kadına 'Geber' diyen yetkiliye tepki

Abone ol

HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, "Çocuklarımız aç, nasıl evde kalalım" diyen vatandaşa 'Geber' diyen İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay'a tepki gösterdi.

HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Evde kal' çağrılarını eleştiren ve yaşadığı yoksulluk nedeniyle sokağa çıkmak zorunda kaldığını anlatan Roman kadının videosunu alıntılayarak 'Geber' ifadesini kullanan İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısına tepki gösterdi.

Twitter hesabından söz konusu paylaşımın görsellerini paylaşan Şık, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve bakanlık hesaplarını da eklyerek, "İşgal ettiği makamı liyakatsizliğine rağmen kendisini orada oturtanlara yağcılık, beğenmediklerine beddua/hakaret/küfür etmek sanan, yazdığını silince yediği her şeyi yapmamış olduğunu düşünen Nail Noğay'ın paylaşımları, diğerleriyle birlikte burada" dedi.

'Çocuklarımız aç, nasıl evde kalalım' diyen vatandaşa sosyal politika müdürlüğünden cevap: Geber!

Antalya'da 197 kişiye 196 bin TL koronab yasağı cezası Güncel Van'da iş yerine baskın; 73 şişe kaçak içki bulundu Güncel Umre dönüşü testi pozitif çıkan anne ile 5 yaşındaki kızı taburcu oldu Güncel Sağlık Bakanlığı’ndan Kızılay ve Yeşilay’a milyonlar aktarılmış Güncel