Ahmet Hakan: Cübbeli fena sallamış

Abone ol

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün selefi derneklerinin silahlandığı iddialarının ardından verdiği ifadeyi yorumladı.

İsmailağa tarikatının “Ekran yüzü” konumunda olan ve kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Selefi derneklerin yaklaşık iki bininin silahlandığını gündeme getirmişti.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde kaleme aldığı yazısında "Polise verdiği ifadede Allah için bir tanecik bile Selefi dernek adı vermemiş. Laf, laf, laf... Somut tek bir adres yok." ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet Saygı Öztürk'e konuştu: 'Polis anlattıklarıma şaşırmadı'

Ahmet Hakan'ın yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

CÜBBELİ FENA SALLAMIŞ

“SİLAHLI Selefi dernekleri var” dedi. “Onlarca” dedi. “Hepsini biliyorum” dedi. “İfadeye çağırsınlar” dedi. “Tek tek anlatacağım” dedi.

*

Dedi, dedi, dedi, dedi.

Sonunda ne çıktı?

Fısssss!

*

Polise verdiği ifadede Allah için bir tanecik bile Selefi dernek adı vermemiş.

Laf, laf, laf...

Somut tek bir adres yok.

*

Tamamen sallama yaparak milleti boşu boşuna oyalamak suçundan cezalısın Cübbeli.

Bir deftere yüz elli yedi kere Osmanlıca “Bir daha yapmayacağım” yazacaksın.

'Selefi dernekler silahlanıyor' diyen Cübbeli Ahmet: 'Devlet her cemaati, tarikatı izlemeli'

TRT dizisinde çalışan set işçileri direndi, kazandı Güncel Yılmaz Özdil: Hevesleri geçince fırlatıp atıyorlar, çığlıklar rüyanıza girer Güncel Diyanet’in kursunda çocuğu darp etmişlerdi: 'Siyasi ve politik kararların sonucu' Güncel Nadira Kadirova'nın şüpheli ölümü: Soru işaretleri bir yıldır giderilmedi Güncel