Çanakkale depreminde 1 kişi yaşamını yitirdi

Abone ol

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, merkez üssü Çanakkale'nin Yenice ilçesi olan 4.9 büyüklüğündeki depremde Bursa'da camdan atlayan bir kişinin, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini bildirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çanakkale’de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremde Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yaşayan bir yurttaşın ikinci kattan atlaması sonucu hayatını kaybettiğini duyurdu. Koca’nın X hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Bu akşam Çanakkale Yenice’de meydana gelen; Çanakkale yanı sıra Balıkesir ve İstanbul’da da hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremde, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış; ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun.”

Ramazan ayında davul çalma isteğini reddeden muhtarı vurdu Güncel Pendik TEM Otoyolu’nda feci kaza Güncel DEM Parti bürosuna saldırı Güncel TMMOB'nin İliç'teki kapasite artırımının iptali için açtığı dava yürütmeyi durdurma kararı Güncel