Faruk Demir: Ardahan’ı marka kent yapana kadar buradayım!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, İstanbul temaslarında KAIDER başta olmak üzere çeşitli STK ve dernek ziyaretlerinde bulundu.

Faruk Demir: Ardahan’ı marka kent yapana kadar buradayım!

Ardahan Belediye Başkanlığı’nı CHP, 25 yıl aradan sonra ilk kez CHP eski Ardahan Milletvekili, Türk halk müziği sanatçısı Faruk Demir’in adaylığı ile kazandı.

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Ardahan Belediye Başkanı olan Faruk Demir, İstanbul temaslarında KAIDER başta olmak üzere çeşitli STK ve dernek ziyaretlerinde bulundu.

Özgür İstanbul'un haberine göre Perihan Korkut'un haberine göre, KAIDER Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Faruk Demir’in beyanlarında iddialı, umutlu ve kucaklayıcı üslubu, İstanbul’daki Ardahanlıların bir kez daha kalbini fethetti.

“Bir belediye devraldık eksiğiyle gediğiyle fakat geçmişten şikayet etmek Atatürkçülüğümüze yakışmaz. Atatürk’e, mücadelesine, ilkelerine inanıyorsak herşeyi yaparız. O işgal altındaki bir ülkeyi kurtarma mücadelesine baş koyduğunda imkân ve şeraitlerin müsaitliğini asla bahane etmedi.

Faruk Demir: Ardahan’ı marka kent yapana kadar buradayım! - Resim : 1

”Alo Belediye” sistemiyle Ardahan halkının olduğu kadar İstanbul’daki hemşehrilerimize tek telefonla her hizmeti sağlayacagiz. Mutluluğunda, sıkıntılı dönemlerinde Belediye olarak biz hemşehrilerimizin her daim yanında olacağız.
Ardahan; karlı bir coğrafyanın, çok uzun süre karlar altında kalan bir şehri.

Bakınız Davos da öyle. Fakat orada bunu avantaja çevirebilmis, keyfini sürmekte ve hatta turizminin de getirilerini değerlendirmekteler. Biz de bunu yapacağız. Karı, Ardahan için eziyet olmaktan kurtaracağız. Kafkasya coğrafyasının en büyük kayak merkezini Ardahan’a yapacağız. O kadar da zor işler değil üstelik.

Ardahan’ı marka ve doğu illeri için örnek kent yapana kadar buradayım”dedi.

Etiketler
Ardahan Faruk Demir