İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden dikkat çeken afiş

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hazırlamış olduğu ve kentin dört bir yanında billboardları süsleyen ‘Aşk yaşatır’ afişleri dikkat çekti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden dikkat çeken afiş

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerden sonra İzmir’in yeni Büyükşehir Belediye Başkanı olan Tunç Soyer seçimlere ‘Aşkla İzmir’ sloganı ile hazırlanmış ve büyük takdir toplamıştı.

Aday adaylığı ve adaylığı döneminde Körfez Geçiş Projesi’ne karşı olduğunu ve böyle büyük bir kararı İzmirlilere danışmadan alamayacağını defalarca dile getiren Soyer hazırlattığı afişlerle dikkat çekti.

‘AŞK YAŞATIR’

İzmir’in simgelerinden olan flamingoların göründüğü afişlerde ‘Aşk Yaşatır’ sloganı ve Kuş Cenneti’nden çekilen bir fotoğraf kullanıldı. Afişler kamuoyu tarafından Körfez Geçiş Projesini destekleyen önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na bir cevap olarak nitelendirildi.

KOCAOĞLU’NUN DİLİNDE TÜY BİTMİŞTİ

Aziz Kocaoğlu 2018 yılının Ağustos ayında Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde yaptığı bir konuşmada ‘Körfez geçiş projesi gereklidir. Bunu anlatacağım diye diye dilimde tüy bitti’ ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadeler çevreciler ve sivil toplum kuruluşları tarafından tepki ile karşılanmıştı.

Etiketler
İzmir İzmir Büyükşehir Belediyesi