İki başkandan ‘23 Haziran’ hamlesi: Otobüsler bizden!

Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul seçimlerini yenileme kararını almasının ardından İzmir'de çok sayıda belediye yaratıcı paylaşımlarda bulunmuştu.

İki başkandan ‘23 Haziran’ hamlesi: Otobüsler bizden!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'den ise İstanbul seçimlerinde oy kullanmaya gidecekler için 'otobüs' hamlesi geldi.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal etmesinin yankıları sürüyor. İzmir’de çok sayıda belediye 23 Haziran’da yapılacak olan seçimlerle ilgili çarpıcı paylaşımlar yaptı.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ise kendisine sosyal medya üzerinden ‘İstanbul’a otobüs’ talebinde bulunan bir takipçisini kırmadı. Anında yanıt veren Gümrükçü, "22 Haziran’da tüm İstanbulları Flamingolarla birlikte sandığa yollamak için biri Anadolu’ya diğeri Avrupa’ya olmak üzere iki İstanbul otobüsü benden” dedi.

İki başkandan ‘23 Haziran’ hamlesi: Otobüsler bizden! - Resim : 1

Diğer yandan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç da İstanbul'da ikameti bulunan ve İzmir'de okuyan üniversite öğrencilerinin seçim gününde İstanbul'a ulaşımları için kolları sıvadı. Buca Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Demokrasi finallerinin tarihi açıklandı! Tüm üniversite öğrencilerimizi 23 Haziran'da İstanbul'daki sınava ücretsiz ulaştırıyoruz!" mesajı paylaşıldı.

Etiketler
İzmir Seçim