CHP'li başkan Demir isyan etti: Uzay mekiği istemiyoruz!

CHP'li Faruk Demir, belediyeye ait 1974 model olan iş makinelirinin işçilerde bel fıtınığına neden olduğunu belirterek yetkililere seslendi.

ARDAHAN Belediye Başkanı CHP'li Faruk Demir, belediyeye ait 1974 model olan iş makinelirinin işçilerde bel fıtınığına neden olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanımızdan başlayıp, en alt kademeye kadar sesleniyorum. İşçilerimizi, bel fıtığı ve hasta yapan araçlara mahkum etmeyelim dedi.

31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Seçiminde oyların yüzde 51.20'sini alarak Ardahan Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan CHP'li Faruk Demir, Yeni Mahalle'de bulunan araç parkını gezdi. Araçları tek tek kontrol ederek çalışanlardan bilgi alan Başkan Demir, belediyenin aracının yok denecek kadar az olduğunu söyledi. Mevcut araçların da 74-75 model olduğunu belirten Başkan Demir, 2000 model üstü bir iş makinasına, ulaşım aracına rastlamadığını belirtti.

Başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olmak üzere ilgili kurumlardan geçici olarak araç tahsisi isteyen Başkan Demir, Biz araçların geçici süreyle bize tahsis edilmesini istiyoruz. 1-2 seneye toparlanıp geri verebiliriz. En kısa zamanda devletimizin yetkilileri ile görüşeceğiz. CHP ve diğer belediyelerle görüşeceğiz. 2-3 yıl içerisinde sizleri bel fıtığı yapmayacak araçlarla buluşturup, Ardahan'ı yeniden imar edeceğiz. Burası bir il ve bir il gibi muamele görmeyi hak ediyoruz. Serhat sınır iliyiz. Türkiye'yi Kafkasya'ya bağlayan en önemli il biziz. İki tane sınır kapımız var. Üç tane boru hattımız , bir tane tren yolumuz var. Sınır kenti böyle olmamalı. Sayın Cumhurbaşkanımızdan başlayıp, en alt kademeye kadar sesleniyorum ve rica ediyorum, bizim şerefli belediye çalışanlarını 1974 model, bel fıtığı ve hasta yapan araçlara mahkum etmeyelim. 20 bin nüfuslu bir il, toplam 15 iş makinası olsa yeter. Biz uzay mekiği istemiyoruz, Biz NASA'yı buraya istemiyoruz" diye konuştu.
Görüntü Dökümü

Etiketler
Faruk Demir