Narlıdereli kadınlara kooperatif ve kreş müjdesi

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ilçenin sosyal yaşamında aktif rol alan gönüllü ve girişimci kadınlarla buluştu.

Narlıdereli kadınlara kooperatif ve kreş müjdesi

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ilçenin sosyal yaşamında aktif rol alan gönüllü ve girişimci kadınlarla buluştu. Kısa süre içinde Üretici Kadın Kooperatifi kuracaklarının müjdesini veren Başkan Engin, kadınların üretimlerini kazanca dönüştüreceklerini, yeni açılacak kreşler sayesinde de anneleri rahatlatacaklarını söyledi.

EL EMEĞİ KAZANCA DÖNÜŞECEK

Narlıdere Kadın Danışma Merkezi’nin gönüllü ve girişimci kadınları, Belediye Başkanı Ali Engin’i ziyaret etti. Kadınların sıcak ilgisi ile karşılaşan Başkan Engin, kadınlara kooperatif ve kreş müjdesi verdi. Narlıdere’de ilk kez Üretici ve Girişimci Kadınlar İşletme Kooperatifi kuracaklarını söyleyen Başkan Engin, farklı branşlarda meslek kursları açacaklarını ve kadınların el emeğini kazanca dönüştürerek aile ekonomisine katkı sunacaklarını söyledi. Kooperatif tarafından üretilen ürünleri belediye güvencesi ile satışa sunacaklarını belirten Engin, 200’e yakın kadına istihdam kapısı açacaklarını belirtti.

KREŞ MÜJDESİ

Başkan Engin, kadınların sosyal yaşama daha çok katılımını sağlayabilmek için belediye bünyesinde kreşler açacaklarını söyledi. Aile bünyesine uygun fiyatlandırma ile hizmet vereceklerini belirten Başkan Engin hem çocuklar hem de aileler için kolaylık sağlayacaklarını ifade etti.

“NARLIDERE KADIN İLE ANILACAK”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıdere’nin girişimci ve gönüllü kadınları ile buluşmaktan büyük mutluluk duydum. Narlıdere’de artık kadının adı daha çok duyulacak ve ilçemiz, kadınların becerisi ile, el emekleri ile anılacak. Kadın Kooperatifi ve kreşler ile bu potansiyelimizi markalaştıracağız” dedi.

Etiketler
Narlıdere