Seyhan Belediyesi'nden 23 Nisan Şenliği

Seyhan'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu bir şekilde kutlandı.

Seyhan Belediyesi'nden 23 Nisan Şenliği

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay Çocuklar için 23 nisan şenliği düzenledi

Saat 13,00 da başlayan etkinliklerde çocuk tiyatrosu düşler bahçesi, Asam çocuk korusu, şişme oyun aletleri palyaçolar.yüz boyama,pamuk şeker,popcorn ve çocuk orkestrası ile çocuklarımız doyasıya eğlendi.

Başkan Akif Akay Şenlikte yaptığı konuşmada: ''Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün çocuklara armağan ettiği ve dünyada tek olma özelliğine sahip 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemine vurgu yaptı.

Dünyada çocuklara ithaf edilen tek resmi bayramı hep birlikte ilk günün coşkusu ile kutluyoruz diyen Seyhan belediye Başkanı Akif Kemal Akay, "Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımız başta olmak üzere yedisinden yetmişine tüm Seyhanlıların etkinliklerimize katılması da bizleri çok mutlu etti" dedi.

ETKİNLİKLER GÜN BOYU DEVAM ETTİ

Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde bulunan alanda kurulan şişme oyun parkları ve tramplenlerde oyunlar oynayan çocuklar,
animasyon ve illüzyon gösterilerini, konserleri izleyip, pamuklu şeker ve macun şekeri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönüllerince kutlama fırsatı buldular.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile Makam koltuğunu Son nokta Engelliler Gençlik ve Spor Klubü
Derneği üyesi Talha Mustafa isimli kardeşimize bıraktı.

Etiketler
Seyhan Belediyesi