KARBEM'in iki öğrencisi bir günlük üniversiteli oldular

Bir günlük üniversiteli oldular, hayallerindeki üniversiteyi tanıma fırsatı buldular.

KARBEM'in iki öğrencisi bir günlük üniversiteli oldular

Karabağlar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Karabağlar Sosyal Etkinlik Merkezi(KARBEM)’in iki öğrencisi “Bir günlük üniversiteli” projesi kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi derslerine katılarak farklı bir deneyim yaşadı.

Açıldığı günden bu yana çok sayıda öğrenciye öğrenim imkanı tanıyan ve başarılı çalışmalara imza atan Karabağlar Belediyesi’ne ait Karabağlar Sosyal Etkinlik Merkezi(KARBEM), öğrencilerine hedefledikleri fakülteyi tanıtmak ve üniversiteye hazırlık sürecinde yüksek motivasyon sağlamak amacıyla “Bir günlük üniversiteli” projesi düzenledi. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin de hedefleri arasında olan KARBEM öğrencileri Berfin Alpay ve Beyza Baykın, bir günlerini okulda geçirdiler.

Merak ettikleri soruları sordular

“Medeni Hukuk” ve “Sosyolojiye Giriş” derslerine misafir öğrenci olarak katılan Berfin Alpay ve Beyza Baykın ayrıca, bölümde bulunan bazı hocalarla da görüşmeler yaptı. Bölümün içeriği hakkında merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulan iki öğrenci, hukuk fakültesi öğrencilerinden de bölümün zorlukları ve kolaylıklarıyla ilgili bilgi aldılar.

Başkan Selvitopu’na teşekkür

Bir günlük oryantasyon eğitiminden faydalanan öğrenciler bu projeden son derece memnun kaldıklarını belirterek bu proje sayesinde hedefledikleri mesleğe dair bilgilerinin arttığını söylediler. Alpay ve Baykın, bu projeyi destekleyen KARBEM eğitim kadrosuna ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na da teşekkür ettiler.

Etiketler
Öğrenci Üniversite