'Adanalıyı çok büyük hizmetlerle buluşturacağız'

Seyhan Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Mıdık Mahallesi’ndeki taziye evi spor tesisinın açışı gerçekleştirildi.

'Adanalıyı çok büyük hizmetlerle buluşturacağız'

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta Başkan Zeydan Karalar, “Büyükşehir Belediye Başkanlığımızda bu bölge çok daha fazla hizmet alacak” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Mıdık Mahallesi’nde yapımı tamamlanan taziye evi ve spor tesisinin açılışını gerçekleştirirken “Büyükşehir Belediye Başkanlığımız döneminde sizleri çok daha büyük hizmetlerle buluşturacağız” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, eski bakanlardan Nihat Matkap, Adana Milletvekili Ayhan Barut, CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Hatay eski milletvekili Mevlüt Dudu, Adana eski milletveki Zülfikar İnönü Tümer, davetliler ve çok sayıda yurttaşın katıldığı açılış törenlerininde coşkulu anlar yaşandı.

'Adanalıyı çok büyük hizmetlerle buluşturacağız' - Resim : 1

İÇİNİZDEN ÇIKTIM HALA İÇİNİZDEYİM

Sırrı Tanrıseven Taziye Evi’nin açılışı için düzenlenen törende vatandaşların sevgi gösterileri karşısında duygulanan Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, “Görüyorumki sizin bu sevginiz bizi Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na taşıyor. Bir belediye başkanı kendini kentine adamalı ve halkına asla tepeden bakmamalı. Zeydan kardeşiniz de öyle yaptı Seyhan’a büyük hizmetler verdi. Sizin içinizden çıktım ve yine sizinle beraberim. Sizlere tavsiyem, halkına tepeden bakan kimseyi başkan seçmeyin. Sizlerin bu sevgisi karşısında şunu iddia ediyorum, hiç kimseye nasip olmayacak oy oranıyla seçimi kazanacağız” diye konuştu.

ZEYDAN BAŞKAN RÜZGARI TÜRKİYE’YE YAYILIYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya ‘da yaptığı konuşmada Zeydan Karalar rüzgarının sadece Adana’da değil tüm Türkiye’de estiğini söyledi. Kaya yerel seçimlerin bir fırsat olduğunu ve bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek şöyle konuştu:

“Bazıları her gün ekrana çıkarak kin ve nefret söylemiyle bu seçim dönemini geçiriyor. Bizim kin ve nefret söylemiyle bir işimiz olmaz. Bizim ilkemiz sevgidir kardeşliktir. Biz martın sonu bahar , Türkiye’ye bahar gelecek diyoruz ama görüyorum ki Adana Zeydan Karalar ve digger adaylarla baharı çoktan getirmiş. Elimize gelen anketlerde Zeydan Başkan’ın en az 6-7 puanla seçimi kazandığıdır. Adana’ya Zeydan hayırlı olsun.”

Eski Bakanlardan Hatay Milletvekili Nihat Matkap ise ülkede yerel seçimleri bir beka sorunu varmış gibi gösterenlerin yanıldığını, bu ülkenin beka sorununu 97 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde aştığını ifade etti.

PENALTIDA TERS KÖŞE

Taziye evinin açılışının ardından aynı mahallede yapımı tamamlanan Ali Aydoğan spor tesisinin açılışına geçildi. Burada davetlilere Çukurova Belediye Başkanı ve adayı Soner Çetin de katıldı. Açılış öncesi başkanlar penaltı atışı yaptı. Başkan Zeydan Karalar’ın penalty atışında kaleciyi ters köşeye yönlendirmesi dikkatlerden kaçmadı.

Etiketler
Seyhan Belediyesi Adana